Angleščina za začetnike, individualni tečaj Angleščine

Angleščina za začetnike. Termin, ki ga v določenem pogledu le še redko slišimo pri nas. Svet je namreč globaliziran, še posebej mladi se angleščine tako učijo praktično sproti. Po drugi strani pa je angleščina za začetnike ravno zaradi globalizacije sveta še toliko bolj potrebna, če jezika še ne obvladate. Samo tako boste namreč lahko zares uživali na potovanjih in v določenih primerih tudi opravljali svoje delo.

Če se torej zares želite naučiti angleščine za začetnike, je najbolje izbrati individualni tečaj angleščine, saj to pomeni, da bo le-ta popolnoma prilagojen vam, vašemu znanju in potrebam.

angleščina za začetnike balon z Britansko zastavo

Začetni tečaj angleščine v Ljubljani: preizkusite center Karnion

Začetnega tečaja angleščine v Ljubljani v resnici ni težko najti. Učenje tujih jezikov ponujajo mnogi centri. Težje pa je najti tečaj angleščine za začetnike, ki vam bo pisan na kožo, učenje jezika pa bo skozenj enostavno, učinkovito in prijetno.

Prav takšen začetni tečaj angleščine v Ljubljani vam ponujajo v Holističnem centru Karnion.  Jezikovni tečaji tam potekajo preko metode super učenja. To je izredno napredna in prijetna metoda učenja, kjer boste jezik osvojili zelo hitro in ga boste že po nekaj urah lahko govorili tekoče.

začetni tečaj angleščine v Ljubljani dve gospe sedita na klopi in se pogovarjata

Kaj je super učenje?

Metoda super učenja je izredno napredna metoda učenja, kjer se jezika učite tako, da ga poslušate v alfa stanju, za tem pa ga uporabite tudi v praksi.

Alfa stanje je stanje polsna oz. meditacije in ravno v tem stanju smo najbolj dovzetni za osvajanje različnih snovi. Pravzaprav je pomnjenje takrat kar do štirikrat hitrejše, kot pri klasičnih tečajih. Hkrati pa alfa učenje poskrbi, da se naučeno shranjuje v dolgoročni spomin.

Ob enem je treba poudariti, da je ravno poslušanje jezika tudi najbolj naraven način, kako ga osvojiti. Saj veste, tudi otroci so se jezika, ko so bili majhni, naučili mimogrede, med gledanjem najljubših risank in serij. Nenazadnje pa so se tako naučili tudi maternega jezika. Zakaj torej ne bi tujega jezika tako enostavno osvojili tudi vi?

Hkrati so jezikovni tečaji po tehniki super učenja še dvoje. Gre za individualne tečaje angleščine, kar pomeni, da je učenje popolnoma prilagojeno vašim željam in potrebam, hkrati pa pri zasnovi tečaja upošteva tudi vaše predznanje. Gre za intenzivni tečaj angleščine, saj se jezika učite po 8 ur dnevno.

 

Individualni tečaj angleščine je najbolj učinkovit

Angleščina za začetnike bo najenostavnejša za učenje, če se boste odločili za individualni tečaj angleščine. Prav ta vam bo namreč najbolj pisan na kožo in bo upošteval vaše potrebe, želje in predznanje.

Pri angleščini za začetnike v centru Karnion gre zagotovo za individualni tečaj angleščine, saj je ta popolnoma individualiziran. Pred izvajanjem tečaja namreč preverijo, koliko in katero znanje že imate. Raziščejo, kje so morebitne luknje v znanju ali kje je poznavanje angleščine še posebej močno. Nato pa se z vami še posvetujejo, česa si v resnici želite. Na osnovi vseh podatkov tako sestavijo individualni tečaj angleščine, ki je narejen prav za vas. Posledično bo usvajanje vašega znanja na takšen način lažje in hitrejše.

Kar dela angleščino za začetnike v centru Karnion za še bolj individualni tečaj angleščine pa je to, da med učenjem v alfa stanju istočasno izvajajo tudi meritve in tako realno spremljajo, kakšno je stanje vaših možganov med učenjem. S tem preverjajo tudi učinkovitost dejanskega tečaja.

Na voljo so tudi specializirani individualni tečaji angleščine in drugih jezikov, ki so narejeni za potrebe posameznih poklicev.

individualni tečaj angleščine dva moška sedita za mizo in se pogovrajata

Intenzivni tečaj angleščine: ko bo 8 ur minilo, kot bi mignil

Učenje angleščine za začetnike 8 ur na dan se zagotovo sliši skrajno naporno in skoraj neizvedljivo. A prednost intenzivnega tečaja angleščine ni le to, da snov osvojite hitreje in v krajšem času. Prav zaradi intenzivnosti tečaja je namreč tudi učenje učinkovitejše in kakovostnejše.

Da se vam 8 ur ne bo zdelo tako veliko, z vami delimo še nekaj informacij, zakaj je intenzivni tečaj angleščine v centru Karnion pravzaprav prijeten.

Med tečajem angleščine za začetnike v alfa stanju ste podvrženi t. i. rumeni svetlobi. Ta je za možgane zelo pozitivna, saj spominja na toplo, prijetno sonce. Kar je še pomembnejše, pa rumena svetloba deluje tako, da zniža frekvence možganskega valovanj, a hkrati tečajnika ohranja v stanju pozornosti. Nekako tako, kot nas rumena luč na semaforju opominja, da bo kmalu treba ustaviti avtomobil.

Da je angleščina za začetnike v centru Karnion še toliko bolj prijetna, rumeno svetlobo med učenjem v alfa stanju spremlja še prijetna glasba. Ta zmanjšuje nivo stresa med učenjem in hkrati skrbi, da so možgani dejavni in si stvari lažje in bolje zapomnijo.

Rumena svetloba, prijetna glasba in še nekateri drugi procesi, ki istočasno tečejo med učenjem v alfa stanju, tako poskrbijo, da je intenzivni tečaj angleščine prijeten, med učenjem pa se vam dejansko znižuje nivo stresa. Vse to privede do tega, da se jezika naučite hitro, hkrati pa zmanjšate tudi splošni nivo stresa. Po začetnem tečaju angleščine v Ljubljani, v centru Karnion, se tako počutite sproščene in polne energije, ob tem pa pridobite še ogromno znanja.

intenzivni tečaj angleščine moški z naočniki se uči v alfa možganskem stanju