drsna vrata s steno

Drsna vrata s steno dopuščajo optimalno prilagodljivost

Drsna vrata s steno v dom vnašajo naravno svetlobo ter optimizirajo bivalni prostor

 

Drsna vrata s steno smo včasih pogostokrat zasledili na vhodih vrtov in verand. V zadnjih nekaj letih pa so arhitekti začeli spoznavati njihove prednosti v notranjih bivalnih prostorih. In njihova priljubljenost je narasla. Nakupa notranjih vrat ne smemo vzeti preveč zlahka, saj so pomemben del bivalnih prostorov. Na voljo so v najrazličnejših modelih in barvah, zato lahko dom spremenite po svojih željah.

Si želite popestritve? Odločite se za drsna vrata v svetlejših, drznejših barvah. Je vaš cilj odprti načrt, a vam primanjkuje prostora? Izberite steklena drsna vrata, ki bodo odprla pogled na prostore ter jih optično povečala. Hiter razvoj tehnologije z naprednimi rešitvami je poskrbel za funkcionalna vrata z vrhunskim vizualnim učinkom. V primerjavi s klasičnimi vrati drsna vrata v knauf steni prinašajo več prednosti, a zahtevajo prav tako malo vzdrževanja.

Potrebujete vrata, a niste našli ustrezne rešitve na spletni strani podjetja Lestur, proizvodnja in prodaja, d.o.o.? Širok izbor modelov vrat na spletni strani lahko dodatno prilagodite po svoji želji in potrebah gospodinjstva. Vse, kar morate storiti, je, da pokličete in se dogovorite za obisk v podjetju.

notranja drsna vrata v steno

Prednosti drsnih vrat s steno in kaj pravzaprav ponuja njihova prilagodljiva moderna estetika?

 

Notranja drsna vrata v steno se ponašajo z mnogimi prednostmi. Zaradi estetsko izpopolnjenega videza neovirano zapolnijo prostor ter poskrbijo za optimalno zasebnost. O kakovosti drsnih vrat v knauf steni odloča okovje. Kakovostno okovje je poglaviten del vodila, ki je oblikovan iz trdnega in trpežnega materiala. Vodilo je del okovja, po katerem drsi krilo. Ker drsni sistemi nimajo talnih vodil, se ta vgradijo na strop ali steno.

 

 

7 prednosti, ki jih prinaša vgradnja drsnih vrat s steno

 

Poleg izjemne kakovosti, naprednih rešitev in prilagodljivosti imajo drsna vrata s steno še mnogo prednosti, med katerimi so:

 

 1. Prihranek prostora

To je verjetno najbolj očitna prednost vrat. Drsna vrata v knauf steni predstavljajo izjemno alternativo za manjše, morda nekoliko utesnjene bivalne prostore. Vgrajene so v posebno kaseto, ki dopušča, da se vrata popolnoma skrijejo v steno. Ker delujejo bočno potrebujejo le malce prostora za nihanje.

 

 1. Dodatna svetloba

Se vam dom zdi temačen in otožen? Vnesite nekaj naravne svetlobe s pomočjo steklenih drsnih vrat. Notranja drsna vrata v steno iz stekla prepuščajo več naravne svetlobe, poživijo prostor in vanj prinašajo toplino.

 

 1. Povečanje energetske učinkovitosti

Vsi stremimo k temu, da bi prihranili energijo ter storili nekaj dobrega za okolje. Čeprav je energetska učinkovitost pomembnejša pri vhodnih vratih, pa je tudi pri notranjih ne smemo zanemariti. Notranja vrata namreč zagotavljajo učinkovito toplotno izolacijo med hodniki in prostori.

 

 1. Enostaven dostop

Drsna vrata v knauf steni podjetja Lestur, proizvodnja in prodaja, d.o.o. so zasnovana tudi za nekoliko ranljivejše starostne skupine. S kakovostnim okovjem ter zmogljivimi vodili omogočajo preprost, lahkoten dostop z ročajem.

 

 1. Dodaten prostor

Imate velik neuporabljen bivalni prostor, ki bi ga radi razdelili na pol? Zdi se, da ne glede na to kako velik je naš dom, vedno znova potrebujemo dodaten shranjevalni prostor. Drsna vrata dopuščajo enostavno ločitev enega prostora na dva. Ob tem pa uporabniku zagotavljajo optimalno fleksibilnost ter številne prednosti pred klasičnimi alternativami.

 

 1. Izboljšano zdravje

Da res je. Drsna vrata pozitivno vplivajo na zdravje. Naravna svetloba uravnava telo, izboljša vzorce spanja ter poskrbi za boljše razpoloženje.

 

 1. Izboljšana produktivnost

Vrata s prepuščanjem naravne svetlobe spodbujajo zdravo okolje. Dobro osvetljen poslovni objekt pomaga ustvariti pozitivno razpoloženje ter spodbudi produktivnost.

 

drsna vrata v knauf steni

Notranja drsna vrata v steno naročnikom omogočajo celovito uresničevanje želja

Drsna vrata v knauf steni prinašajo prilagodljivo moderno estetiko, ki ustreza domu in poslovnemu objektu. Naročniki se zanje odločajo, ker ponujajo sodoben, čist videz, enostavno preglednost ter številne možnosti oblikovanja. Slednje dopušča tudi zunanji videz, pri katerem lahko izberete:

 • horizontalno spojen furnir
 • gladki videz
 • intarzijski videz
 • Kombinacijo z različnimi vstavki aluminija, furnirja, stekla, tkanine, usnja in drugih materialov

Tudi pestra paleta barv in drevesnih vrst lesa omogočata popolno prilagoditev zunanje podobe vrat. Vratna krila so največkrat obložena s poljubnim furnirjem, laminatom ali barvana po RAL lestvici. Drsna vrata s steno imajo masivne robove, ki zagotavljajo večjo stabilnost, jedro pa sestavlja iverokal. Iverokal plošče so oblikovane kot iverne plošče z zarezami v srednjem sloju. Zaradi majhne teže uspešno nadomeščajo papirnato satovje pri proizvodnji vrat in drugega stavbnega pohištva.

Povsod, kjer nosilnost ni poglavitna. Iverokal vratom nudi večjo podnebno stabilnost ter izjemno zvočno in toplotno izolativnost. Zgornji sloj vrat je obložen z raznovrstnimi materiali, kot so iverne plošče, HDF in vezane plošče. Izbira tega sloja je odvisna od potreb naročnika in vrste izbranih vrat. Razmišljate o drsnih vratih, a se vam porajajo dodatna vprašanja?

Vas skrbi vgradnja? Pokličite ali obiščite strokovnjake v podjetje Lestur, proizvodnja in prodaja, d.o.o., ki nudijo celostno svetovanje – od ideje pa do vgradnje drsnih vrat. Recite zbogom neodločnosti ter izberite notranja vrata, ki ste si jih zmeraj želeli. Vas mika trendovska estetika ali domiselna funkcionalnost? Morda oboje? Nikar ne skrbite. Vsi izdelki podjetja so unikatno oblikovani. Njihovi strokovnjaki vam bodo z veseljem prisluhnili ter pomagali oblikovati sanjska vrata, ki bodo izdelana po merah vašega doma.